Proiecte

Apartament 2 camere
8 poze
Casa 2 camere
 
8 poze
Casa 2 camere
6 poze
Apartament 3 camere
6 poze
Garsoniera 35 m2
 
8 poze
Casa 2 camere
 
10 poze

Review-uri

Ce spun clientii despre Paula Decorates

Lasa un review

“Multumesc Paula pentru colaborarea deosebita. Ideile si conceptele tale au fost minunate. Casa noastră este acum, cu ajutorul tau, asa cum ne-am dorit-o. Asteptarile ne-au fost mult depasite.  Recomand cu mare drag ? “

“Suntem foarte multumiti de lucrarea realizata de Paula. Ne-am dorit un apartament calduros unde sa ne simtim ca acasa si am primit chiar mai mult de atat. Designul este original , realizat cu foarte mult bun gust, cu multe detalii utile care aduc buna dispozitie zi de zi. Culorile utilizate sunt fermecatoare si vesele.”

”Sa lucrezi cu Paula, din punctul nostru de vedere e o experienta super productiva. De la implicare pana la sprijin, nota 10! E ceva de genul: “zi-mi cam ce vrei, si ma ocup eu de restul”. Avem mai multe proiecte manageriate de Paula, ceea ce confirma satisfactia noastra de a lucra cu ea…”

Lucreaza cu Paula

Paula Deac

Fondator PAULA DECORATES

Viziunea mea este îndrăzneață, conturează cămine pline de lumina, căldură și culoare. Idealul meu este mai mult decât un concept estetic reușit, doresc să creez o stare de bine, plină de răsfăț și armonie.