Designeri de interior si arhitecti

Gasestie designerul sau arhitectul perfect pentru proiectul tau.

ArtiZone

Design interior, Proiectare, Modelare 3D

Artizone este interiorul nostru, este sentimentul pe care il avem pentru fiecare proiect si imboldul cu care pornim la drum. Suntem o echipa mica dar cu planuri marete. Vrem sa invatam si sa cultivam oamenii pentru ca Interiorul a tot ceea ce ne inconjoara este cel mai important. Majoritatea dintre noi ne petrecem 70 % din timpul nostru in interior, fie ca este la munca, fie ca este acasa, fie ca e la restaurant, la hotel sau la salon.

Sandra Interiors

Design Interior, Proiectare, Modelare 3D

De la simple la complexe, serviciile de design interior oferite de noi pot acoperi cele mai vaste cerinte, de la spatii rezidentiale la spatii HoReCa. Ca firma de amenajari interioare cu mai mult de 9 ani de experienta in domeniu, scopul nostru este sa va depasim asteptarile. Serviciile noastre de design ofera suport total pentru clienți prin fiecare detaliu – de la dezvoltare pana la managementul de proiect si predare . Fie ca ai nevoie de consultanta, idei pe care sa le dezvolti personal, sau iti doresti un proiect complet, gata de pus in lucru, iti venim in ajutor.

Interior Designs

Arhitectura, Proiectare, Design interior

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution. User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring.