Despre noi

Decoco este comunitatea celor care iubesc designul de interior. Am creat acest spatiu pentru cei care au nevoie de inspiratie pentru casa, care vor sa descopere noi artisti si produse creative, care vor sa afle ce evenimente legate de design au loc, si care sunt cei mai buni designeri de interior sau arhitecti cu care sa lucreze. Pentru noi este foarte important ca toate pozele de inspiratie, toate produsele si toti artistii sa fie romani, sa reprezinte cultura si specificul local, si sa fie la un click distanta. Tot ce vei vedea pe site va avea sursa de provenienta sau modalitate de contact. Vrem sa dam inapoi puterea comunitatii, a clientului final. Nu va spunem noi ce produse sa cumparati si cu cine sa lucrati. Voi decideti, si voi recomandati celorlalti ceea ce considerati ca este de valoare. Comunitatea decide ce produse si ce specialisti apar pe site. Si cum Decoco este o comunitate interactiva, te invitam sa participi si sa interactionezi cu ceilalti membri. Ce vei mai gasi la noi si cum vei putea participa:

Inspiratie

Toate pozele de inspiratie sunt trimise de membri ai comunitatii sau de designeri de interior si arhitecti. Exista milioane de poze de inspiratie pe internet, dar noi ne propunem sa creem un spatiu unde impartasim doar poze cu case sau apartamente din Romania, care sa reflecte stilul nostru unic. Fiecare poza este trimisa de un client multumit, care vrea sa recomande un produs sau un profesionist cu care a lucrat bine. Poti fi sigur ca orice poza de la care te inspiri va contine un link catre produsul recomandat sau catre profilul artistului sau arhitectului pe care
il recomanda. Poti trimite si tu pozele tale de inspiratie aici.

House tours

In sectiunea “In vizita in cele mai spectaculoase case din Romania” alegem doar cele mai impresionante case din Romania si te invitam intr-un tur virtual. Vom afla de la proprietari care e povestea din spatele caminului lor, ce probleme au intampinat in constructia casei, cu cine au lucrat, pe cine recomanda si ce sfaturi au pentru cei care sunt in cautarea propriei case. Ca si la sectiune de Inspiratie, orice recomandare va avea link catre sursa unde poti gasi produsul sau specialistul respectiv. Daca ai o casa impresionanta pe care vrei sa o prezinti comunitatii, o poti face aici.

Artisti

In comunitatea Decoco vrem sa promovam doar artisti si artizani locali. Toti artistii pe care ii vei gasi la noi sunt recomandati de catre un client multumit, si vei putea gasi profilul lor cu date de contact, in cazul in care vrei sa lucrezi cu ei. Vrem sa creem o retea de artisti exceptionali, indiferent daca sunt deja consacrati sau la inceput de drum. Vom posta periodic interviuri si articole cu poze “behind the scenes” unde vei afla de ultimele lor creatii, si de unde le poti cumpara. Daca cunosti un artist sau artizan pe care vrei sa-l promovam, o poti face aici.

Designeri si arhitecti

La sectiunea Specialisti vei gasi o lista cu cei mai buni designeri de interior si arhitecti din Romania, impreuna cu profilul lor complet, cu portofoliu si date de contact si review-uri. Vei putea filtra specialistul dorit in functie de orasul in care locuiesti, sau vei putea sa vezi toate profilele lor, ca sa lasi portofoliul lor sa te convinga. La fel ca tot continutul de pe site, specialistii vor fi recomandati de voi, comunitatea. Periodic vom avea interviuri cu specialisti noi, si acolo vei putea descoperi noi proiecte de la care sa te inspiri. Daca ai lucrat cu un designer de interior sau arhitect si vrei sa-l recomanzi, poti sa o faci aici.

Evenimente

In Romania sunt inca putin evenimente legate de design. De aceea sunt cu atat mai pretioase cele care exista. Cum aflam de un eveniment care are legatura cu designul de interior, arhitectural, street art, handmade, sau orice alta tema creativa, iti vom da de stire. Vom face review-uri la evenimente care au avut loc, vom lua interviu organizatorilor si vom share-ui poze si video-uri, ca sa te poti bucura de ele, chiar daca n-ai putut sa ajungi acolo. Daca ai aflat de un eveniment care nu apare pe site, poti sa il recomanzi aici.

Shop

Sectiunea de Inspiratie este gandita ca un loc de descoperire, unde vezi un produs intr-un cadru ambientat, in felul in care l-a folosit cumparatorul. De aceea toate pozele de inspiratie vor avea un tag pe produsul recomandat de cumparator, si il poti cumpara cu un click. Raspundem astfel la intrebarea “de unde ai cumparat asta?” si usuram procesul de cumparare. La fel, produsele recomandate in house tour-uri, obiectele de decor si arta, se vor regasi in Shop, impreuna cu alte produse pentru intreaga casa. Daca ai cumparat un produs de care esti multumit si vrei sa-l recomanzi comunitatii, o poti face aici.